Nascholingen Code 95 Voorjaar 2020

De Code 95 nascholing verplicht jou als beroepschauffeur om elke vijf jaar minimaal 35 uur nascholing te volgen. Wanneer je dit niet doet, is het verboden beroepsmatig te rijden met een vrachtauto of bus. Voor de vrachtauto en de bus geldt dat eenmaal 35 uur Code 95 nascholing per vijf jaar volstaat. Vanaf 5 chauffeurs kan desgewenst de nascholing bij u op locatie worden verzorgd, data in overleg.

Informatie

Theoretische nascholingen:

8 februari 8:30 uur tot 11:00 uur: Wetgeving, digitale tachograaf & rij- rusttijden (module 5)
Doel van deze cursus is de kennis en vaardigheden scholen m.b.t. de digitale tachograaf i.c.m. toepassing van de relevante wetgeving, de laatste inzichten op het gebied van technische ontwikkelingen.


29 februari 08:30 uur tot 11:00 uur: Veiligheid, Leefstijl & Laden/ Lossen (module 4)
Doel van de training is het opfrissen en actualiseren van de kennis die de chauffeur dagelijks nodig heeft bij de uitvoering van zijn taken.

14 maart 08:30 uur tot 11:00 uur: Verhoging verkeersveiligheid (module 1)
Doel van de training is het opfrissen en actualiseren van de kennis die de chauffeur dagelijks nodig heeft bij de uitvoering van zijn taken. Cursisten leren hoe zij hun eigen belang (gezondheid), het belang van hun werkgever (dienstverlening) en de belangen van anderen (veiligheid) op een professionele manier kunnen respecteren tijdens hun beroepsuitoefening.

18 april 8:30 uur tot 11:00 uur: Beroepshouding & Communicatieve Vaardigheden (module 2)
Doel van de training is het opfrissen resp. bijbrengen van de kennis / vaardigheden van beroepschauffeurs op het gebied van uitstraling, gedrag en beroepshouding.U volgt thuis 4,5 uur e-learning en de resterende 2,5 uur klassikaal bij ons of op locatie. Kosten bovenstaande nascholing zijn slechts € 139,00 per cursus!


Diverse data in overleg BHV cursus (code95). Deze cursus heeft als doel om een beginnende brand te beperken en bestrijden, een ontruiming te begeleiden, EHBO & AED te bedienen. Kosten: € 179,00 pp incl. lesmateriaal. Deze nascholing beslaat een hele dag van 7 uur.

Direct inschrijven?

Vul hieronder uw gegevens in wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

bv, [email protected]
bv. 0545-472010
Kies hieronder jouw categorie