MAATREGELEN CORONA VIRUS


Na zorgvuldige overweging hebben wij besloten om per vandaag te stoppen met lesgeven.
Na 55 jaar zal men in de #Achterhoek & #Twente het even zonder ons moeten stellen.
De huidige omstandigheden en recente ontwikkelingen noodzaken ons, om dit besluit te nemen. We zijn trots op de geweldige inzet van al onze Rijcoaches, Leerlingen en kantoormedewerkers die in deze onzekere tijd toch hun werk wilde blijven doen. Met een lach en een traan nemen wij afscheid van elkaar en wensen iedereen veel wijsheid en gezondheid toe in deze uitdagende tijd!

Goed goan en we zeet mekaar vlot!

Indien er in de tussentijd wijzigingen komen in de maatregelen zullen wij jullie daarover informeren. Lees hieronder wat de aangescherpte maatregelen nu precies inhouden met bijbehorende gevolgen.

Goed goan en we zeet mekaar heeul vlot weer!

Ons kantoor in Eibergen zal geopend blijven voor vragen en antwoorden. Ook vandaag  'gewoon' weer nieuwe leerlingen mogen ontvangen, waarvoor hartelijk dank voor het vertrouwen in ons, ECHTER:
Na zorgvuldige overweging hebben wij besloten om per vandaag te stoppen met lesgeven. 
Wij hebben zo lang mogelijk onze rijopleidingen opengehouden omdat de vraag van jullie leerlingen gewoon was gebleven. Ook onze Rijcoaches wilde jullie graag blijven lesgeven, maar het is echt beter zo!

Na 55 jaar zal men in de #Achterhoek & #Twente het even zonder ons moeten stellen, helaas.
De huidige omstandigheden en recente ontwikkelingen noodzaken ons, om dit besluit te nemen. We zijn trots op de geweldige inzet van al onze Rijcoaches, Leerlingen en kantoormedewerkers die in deze onzekere tijd toch hun werk zijn blijven doen. Met een lach en een traan nemen wij afscheid van elkaar en wensen iedereen veel wijsheid en gezondheid toe in deze uitdagende tijd!

Wij danken jullie voor jullie begrip en hopen jullie zo spoedig mogelijk weer te mogen verwelkomen!
Voor vragen kunt u ons bereiken op; 0314-846086 - 0545-472010 - [email protected]

Veel gestelde vragen;

We begrijpen dat jullie met nogal wat vragen zitten, naar aanleiding van van deze maatregelen.
Lees hieronder de meest gestelde vragen en bijbehorende antwoorden.

Waarom stopt het CBR met het afnemen van theorie- en praktijkexamens?

Door tijdelijk geen examens af te nemen, hoopt het CBR verdere verspreiding van het coronavirus in te dammen. CBR handelt hiermee in lijn met de buurlanden. Ook België, Duitsland en Frankrijk hebben de rijexamens afgelast. Het uitstellen van de theorie- en praktijkexamens gaat in vanaf maandag 16 maart voor alle theorie- en praktijkexamens, tussentijdse toetsen en rijtesten. Dit geldt ook voor alle beroepsexamens.

Check:https://www.cbr.nl/nl/over-het-cbr/over/laatste-nieuws/meest-gestelde-vragen-coronavirus.htm

Hoe verzet ik makkelijkste mijn rijles?

De beste manier om dit bij je eigen Rijcoach te doen. Hij of zijn weet precies hoe zijn of haar planning de komende tijd eruit ziet. Ophalen op een ander adres is belangrijke informatie voor je Rijcoach, dus bespreek dit met hem of haar.

Tot nader order geen theorielessen; Hoe kan ik mij goed voorbereiden?

Gelukkig kunnen onze leerlingen via het unieke TREFZEKER PAKKET van de ANWB hun studie thuis volgen.
Het is momenteel niet verantwoord om met grote groepen in ons theorielokaal te zitten.
Geen trefzekerpakket in je bezit? Mail ons; [email protected]

Wat te doen als je last hebt van symptomen welke bekend zijn bij het RIVM?
  • IN ALLE ONDERSTAANDE GEVALLEN ANNULEER JE JOUW RIJLES: GEEF JE GEZONDE VERSTAND DE VOORRANG!!
  • Last van verkoudheidsverschijnselen?
  • Keelpijn
  • Koorts
  • Hoesten

    Mocht je één van de door de RIVM omschreven klachten hebben, dan word je dringend verzocht dit telefonisch te melden bij jouw Rijcoach, omdat we je dan helaas niet kunnen toelaten tot onze auto’s en vestigingen. Uiteraard zullen wij in dat geval gezamenlijk naar een oplossing kijken om op een later tijdstip jouw rijles alsnog in te plannen.
Wat als mijn theoriecertificaat verloopt door het uitstellen van een examen?

Als je het uitgestelde rijexamen aflegt op een tijdstip dat jouw theoriecertificaat is verlopen, mag je één keer met dit verlopen certificaat examen doen. De tijd tussen het uitgestelde examen en het feitelijke examen mag niet langer zijn dan vier weken. Wordt een eerder uitgesteld examen nogmaals uitgesteld, dan geldt opnieuw dat de tijd tussen uitgesteld examen en het feitelijke examen niet meer dan vier weken mag bedragen.
Check:https://www.cbr.nl/nl/over-het-cbr/over/laatste-nieuws/meest-gestelde-vragen-coronavirus.htm

Kan ik al een nieuw examen reserveren voor ná 31 maart?

Om een run op examens na 6 april te voorkomen, is het reserveren en verplaatsen van examens, toetsen en rijtesten voorlopig niet mogelijk. CBR informeert de leerlingen zodra men meer duidelijkheid kan bieden.
Check:https://www.cbr.nl/nl/over-het-cbr/over/laatste-nieuws/meest-gestelde-vragen-coronavirus.htm

Hoe informeert het CBR alle kandidaten en opleiders?

Waar mogelijk informeren zij de leerlingen persoonlijk, via sms, e-mail of telefonisch. Het gaat dan om alle leerlingen tot en met 31 maart.

Check:https://www.cbr.nl/nl/over-het-cbr/over/laatste-nieuws/meest-gestelde-vragen-coronavirus.htm

En klanten van na 31 maart?

CBR wil de leerlingen zo goed mogelijk informeren. Op dit moment heeft CBR de handen vol aan de klanten voor de komende tijd. Zodra CBR meer duidelijkheid kan geven zullen we dat direct doen.

Wat betekent dit voor de wachttijden bij de examens en toetsen

Op dit moment zijn de wachttijden voor de praktijkexamens nog relatief kort. Maar we moeten er serieus rekening mee gaan houden dat ze door deze maatregel langer gaan worden. Wij vragen hiervoor begrip. Wij gaan voor de uitgestelde examens, rijtesten en toetsen extra capaciteit inzetten zodra we weer aan het werk kunnen.

Check:https://www.cbr.nl/nl/over-het-cbr/over/laatste-nieuws/meest-gestelde-vragen-coronavirus.htm

Hebben de maatregelen van CBR gevolgen voor de nascholingscursussen voor beroepschauffeurs?

Het CBR annuleert vanaf maandag 16 maart alle theorie- en praktijkexamens, tussentijdse toetsen, rijtesten en cursussen. Nascholing sluit een dag later (dinsdag 17 maart), zodat alle opleiders de mogelijkheid hebben om de nascholingscursisten te informeren. De nascholingscursussen worden gegeven door opleiders, niet door het CBR.

Check:https://www.cbr.nl/nl/over-het-cbr/over/laatste-nieuws/meest-gestelde-vragen-coronavirus.htm

Waar vindt ik meer informatie over het CORNAVIRUS?
Waar vindt ik alle informatie over het CBR over mijn examen?