Welkom  |  Verkeersopleidingen  |  Vervoersopleidingen  |  Het bedrijf Agenda Touringcar   |   Nieuws   |   Contact    

Opleiding auto: vrijheid!

Voor de opleiding van de auto verzorgen wij je theorie- en praktijkopleiding. Theorielessen voor de auto zijn iedere dinsdagavond van 19.00 uur tot 21.30 uur en in de schoolvakanties d.m.v. 2-daagse theoriecursussen in de Verkeersschool te volgen.

Onze theorielokalen zijn uiteraard ingericht met dezelfde audiovisuele apparatuur als ook op het
CBR theorie examen worden gebruikt. Het theorie examen volg je bij het CBR en kan collectief maar ook individueel worden aangevraagd, dit laatste is voor leerlingen met bv. Dyslexie. Natuurlijk verzorgen wij ook de aanvraag voor het theoretische examen.

Zelfs andere verkeersscholen, die zelf de theorielessen niet verzorgen, laten dit door ons verzorgen! Hun leerlingen zijn natuurlijk van harte welkom echter zijn daar extra kosten aan verbonden.

De rijopleidingen bij Verkeersopleidingen Hartemink beginnen met een vrijblijvende proefles. Na deze proefles kunnen we ongeveer vertellen hoeveel lessen je nodig hebt en bepalen we in overleg het tempo. Samen met je eigen instructeur houd je een instructiekaart bij. Je weet dan precies waar je aan toe bent. Bovendien duurt een rijles bij ons zestig minuten (en geen vijftig).

Tegenwoordig volgen de meeste jongeren bewust de eerste rijlessen in ons vernieuwde rijvaardigheidscentrum. Hierin krijgt men de basiselementen van het autorijden aangeleerd, zoals het sturen, remmen, schakelen & koppelen. Door te starten in het rijvaardigheidscentrum heb je minder lessen op de weg nodig en les je al vanaf € 10,- per les!

Keuze

Je kunt zelf het tempo bepalen van de rijlessen. Omdat iedere cursist een ander tempo wenst, hebben we een aantal keuzemogelijkheden.

  • Rijopleiding in eigen tempo
    Wil je gewoon beginnen met lessen, dan zoeken we een leuke en vooral goede instructeur/ -trice die bij je past. Jullie bepalen samen het tempo en het aantal lessen. Je ziet het, bij Verkeersopleidingen Hartemink stemmen we ons programma helemaal op jou af!
  • 1 week rijopleiding
    De rijopleiding is speciaal voor mensen die snel hun rijbewijs willen hebben. Binnen 1 week volg je een zeer korte opleiding voor een vastgesteld bedrag. Deze opleiding is ideaal om bijvoorbeeld in een vakantie te plannen. Voorafgaand aan deze rijopleiding dien je wel een intake te volgen. De week rijopleiding is inclusief praktijklessen en het praktijkexamen. Voorafgaand aan deze rijopleiding dien je wel een proefles te volgen die niet bij de prijs is inbegrepen.
  • 10 weken opleiding
    Deze compacte opleiding is snel, intensief en heeft een grote kans van slagen. De compacte rijopleiding kun je volgen in een periode van ongeveer 10 weken met altijd aansluitend je praktijkexamen. Afhankelijk van je talent en de tijd die je overdag vrij kunt maken, les je ongeveer vier uur achtereen per keer. Voorafgaand aan deze rijopleiding dien je wel een proefles te volgen die niet bij de prijs is inbegrepen.Bij Hartemink krijg je altijd een op maat gesneden, individuele opleiding van een vaste instructeur of instructrice in steeds dezelfde auto. Mocht onverhoopt je rij instructeur ziek of vrij zijn, kun je bij ons gewoon wel door lessen!
Als je nog niet weet welke opleiding het beste bij jou past, doe dan de vrijblijvende proefles, dan kunnen we je precies vertellen hoeveel lessen je nodig hebt en welk tempo bij je past.

*Leerlingen van andere rijscholen, zijn van harte welkom, zij betalen € 69,00 voor de theoriecursus & € 52,00 voor het theorie examen.

          

Inschrijven voor deze lessen?

Gebruik dan ons inschrijfformulier.

Verkeersopleidingen

2toDrive
Rijvaardigheidscentrum
Auto
Bromfiets
Motorfiets
Aanhangwagen
De dodehoek les
Autotechniek
Faalangst
Download Examenvoorwaarden CBR
Download Zelfreflectieformulier CBR
Download Klachtenformulier
Welkom    |    Verkeersopleiding    |    Vervoersopleiding    |    Machtiging    |    Het bedrijf    |    Touringcar    |    Geslaagden    |    Contact    |    Copyright © 2007 Hartemink